Produljenje prijave za izlaganje na Politološkim razgovorima 2017.

Poštovane članice i članovi, kolegice i kolege,

pozivamo vas da svojim aktivnim sudjelovanjem izlaganjima, raspravama i komentarima, uveličate ovogodišnje Politološke razgovore, godišnji kongres Hrvatskog politološkog društva. Nakon nekoliko godina sporadičnih održavanja našega najvažnijeg domaćeg politološkog događaja, cilj nam je ponovno stvoriti mjesto na kojem će sve generacije hrvatskih, regionalnih i međunarodnih politologa i novinara, kao i znanstvenika iz srodnih disciplina, moći raspravljati o ključnim pitanjima razvitka društva i političkog sustava, odnosno političke znanosti općenito.

Kako bismo osigurali da na ovogodišnjim Razgovorima sudjeluju svi zainteresirani, produžili smo datum prijave. Krajnji rok prijave sažetka izlaganja produljen je na 8. listopada 2017. godine. Osim izlaganja na panelima, planiramo organizirati i čitav niz popratnih aktivnosti, o kojima ćemo vas više izvijestiti po završetku prijava. Više o konferenciji, kao i o načinu prijave, možete pročitati OVDJE.

Vjerujemo da ste, kao i mi, nestrpljivi da se nađemo sredinom studenog i zajednički raspravimo izazove koje pred demokraciju postavlja populizam. S veseljem vas iščekujemo.

 

Srdačno,

prof. dr. sc. Dražen Lalić

Predsjednik Hrvatskog politološkog društva

 

Statut HPD-a